Merlo Compact P27.6

Machine beschrijving:

 

De Compact verreikers zijn ontworpen om te werken in beperkte ruimtes.
De machines zijn heel vlot hanteerbaar en beschikken over een krachtige motor die toelaat veeleisend werk te verrichten, wat verwacht mag worden van een machine gebouwd met geavanceerde technologie.

De beperkte afmetingen (twee meter breed op twee meter hoog in versie met verlaagde cabine) zorgen ervoor dat de machines ideaal zijn voor het werken in kleine ruimtes. De prestaties van de machines zijn echter groot.

Het ontwerp van het chassis is vernieuwend en de compacte gieken zijn gebouwd op basis van het beproefde Merlo concept, waarbij alle mechanieken zich binnenin de giek bevinden.
Op die manier zijn deze mechanieken beschermd tegen beschadiging ten gevolge van de onvermijdelijke stoten die een machine oploopt tijdens het werken. Merlo heeft gekozen voor technologisch geavanceerde dieselmotoren, hydrostatische transmissie en assen met droge schijfremmen voor lagere krachtabsorptie. De dieselmotor en de transmissie worden elektronisch bestuurd, voor betere prestaties en lager energieverbruik.

Wij als Merlo dealer helpen u graag verder, neem hiervoor contact op met Arno van denk Brink of download hier alvast de brochure. Op de website van Merlo vindt u nog meer informatie.

Lifthoogte: 5.9 M
Laadcapaciteit: 2700 Kg
Breedte: 1.84 M
Hoogte: 1.95 M
Motor: 36.5/50 kW/PK
Snelheid: 25 Km/u
Load Sensing: Nee
Flow Sharing: Nee
Chassis nivelering: Nee
Boom Side Shift: Nee
Rotatietype: nvtº
Type stabilisator: N.V.T.
Type Elektronische Sturing: N.V.T.