Over Verreikercentrum Midden Nederland

Uw Merlo verreiker specialist!

Verreikercentrum Midden Nederland, gevestigd in Wekerom, is een door Merlo Benelux aangestelde dealer met ervaren Merlo monteurs voor service en onderhoud.

Als erkend leverancier van Merlo verreikers en aanverwante producten zoals werkkooien, werkbakken en vorken, bedient Verreikercentrum Midden Nederland een groot aantal Merlo-gebruikers in vele sectoren. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook de benodigde (reserve)onderdelen uit voorraad leveren aan zowel dealers als eindgebruikers. Wij leveren nieuwe en gebruikte Merlo verreikers. Tevens kunt u bij ons als Merlo dealer terecht voor de (on)bemande verhuur van diverse modellen.

De veelzijdigheid van Merlo verreikers is ongeëvenaard: vooruitstrevende technologie, innoverende producten en prestaties van hoog niveau zorgen voor een betrouwbare oplossing voor uw werkzaamheden. Voor een uitgebreid overzicht van alle modellen of meer informatie waarom Merlo verreikers met kop en schouders boven die van andere merken uitsteken, kunt u in het menu Merlo verreikers aanklikken.