Panoramic high capacity P120.10HM

Machine beschrijving:

 

De Panoramic 120.10HM is ontworpen om te werken in de meest veeleisende omstandigheden, waarbij prestaties op het gebied van hefvermogen en motorvermogen het verschil maken.
Wat deze machines onderscheidt, is dat we erin geslaagd zijn om compacte afmetingen te behouden, waardoor de wendbaarheid en veelzijdigheid van het gebruik zijn vergroot.
Het nieuwe constructieconcept stelt u in staat het model aan te passen aan de operationele behoeften, waardoor u het breedste constructiegamma met op maat gemaakte oplossingen voor klanten kunt bieden.
MODEL KENMERKEN:
• Deze Panoramic heeft een maximaal draagvermogen van 12000 kg bij een hefhoogte van 9,6 meter.
• De HM-modellen met een Tier IV-motor van 170 pk worden gecombineerd met het elektronische beheer van Eco Power Drive TOP (EPD) dat het motortoerental verlaagt waar hoog vermogen niet vereist is.
• De CVTronic-transmissie is standaard in de hele reeks: soepele en progressieve acceleratie van 0-40 km / u zonder onderbrekingen voor een versnellingswisseling en een lager verbruik, waardoor de Merlo HM een nog grotere transmissie heeft dan voorheen.
• De volledige MCDC (Merlo Dynamic Load Control) in combinatie met een groot 10,1 ”kleurendisplay en herkenning van uitrustingsstukken, toont de geometrische configuratie van de machine, de giekverlenging, de hoek en de gehanteerde last.
• Het kantelcorrectiesysteem, dat standaard in het chassis is geïntegreerd, kan de zijdelingse helling aan elke kant met 8% corrigeren, tot 24% op hellend terrein en in omstandigheden van maximale veiligheid.
• Dankzij de exclusieve zijverschuiving van de giek kan de last worden gepositioneerd zonder verder te manoeuvreren, wat tijd bespaart en de productiviteit van de machine verbetert: het systeem maakt zijwaarts verschuiven van de giek tot 370 mm mogelijk.
• De premium cabine biedt gemakkelijke toegang, verbazingwekkende ruimte met uitstekend zicht: royaal qua afmetingen, de cabine is gemonteerd op Silent Block, dat trillingen drastisch vermindert en maximaal comfort en zicht garandeert.
• De P120.10 HM wordt geleverd met standaard GRAMMER hoog model verwarmde stoel, trekhaak, dakwisser, verlichting op de cabine.
Lifthoogte: 9.8 M
Laadcapaciteit: 12000 Kg
Breedte: 2.48 M
Hoogte: 2.85 M
Motor: 125/170 kW/PK
Snelheid: 40 Km/u
Load Sensing: Ja
Flow Sharing: Ja
Chassis nivelering: Ja
Boom Side Shift: Ja
Rotatietype: nvtº
Type stabilisator: N.V.T.
Type Elektronische Sturing: M CDC