Merlo Roto 50.21

Machine beschrijving:

 

De Merlo Roto 50.21 verreiker is een machine die wordt gebruikt voor het verplaatsen van materialen op bouwplaatsen en andere industriële locaties. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken van de Merlo 50.21:

  1. Hefvermogen: De Merlo 50.21 verreiker heeft een indrukwekkend hefvermogen, waardoor het in staat is om zware lasten te tillen en te verplaatsen op verschillende hoogtes.
  2. Reikwijdte: De machine heeft een uitgebreide reikwijdte, waardoor het gemakkelijk is om materialen op moeilijk bereikbare plaatsen te plaatsen of te verwijderen.
  3. Veiligheid: De verreiker is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om de bediener en de omgeving te beschermen tijdens het gebruik.
  4. Manoeuvreerbaarheid: Met zijn ontwerp is de Merlo 50.21 verreiker wendbaar en geschikt voor gebruik in diverse omstandigheden en terreinen.
  5. Bedieningsgemak: De machine is ontworpen met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, waardoor de bediener de verreiker efficiënt kan besturen.

Wij als Merlo dealer helpen u graag verder, kijk hier voor een brochure of neem contact op met Arno van denk Brink. Op de website van Merlo Italie treft u nog meer details.

Lifthoogte: 20.8 M
Laadcapaciteit: 4950 Kg
Breedte: 2.4 M
Hoogte: 2.98 M
Motor: 125/170 kW/PK
Snelheid: 40 Km/u
Load Sensing: Ja
Flow Sharing: Ja
Chassis nivelering: Ja
Boom Side Shift: Ja
Rotatietype: Continueº
Type stabilisator: Multiposition
Type Elektronische Sturing: ASCS