Merlo Roto 50.35

Machine beschrijving:

Een aantal eigenschappen van de Merlo Roto 50.35:

  1. Telescopische arm: De verreiker is uitgerust met een telescopische arm die het mogelijk maakt om ladingen op hoogte te tillen en te verplaatsen.
  2. Hefvermogen: Met een hefvermogen van 5 ton kan deze verreiker zware lasten aan, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan bouw- en industriële toepassingen.
  3. Hefhoogte: De maximale hefhoogte van 35 meter maakt het mogelijk om ladingen op aanzienlijke hoogte te tillen, waardoor het handig is voor taken zoals het plaatsen van materialen op hogere verdiepingen van bouwprojecten.
  4. Stabiliteit en wendbaarheid: Verreikers zijn ontworpen om stabiel te blijven tijdens het heffen en verplaatsen van ladingen. Ze zijn ook vaak wendbaar, waardoor ze goed kunnen manoeuvreren op bouwplaatsen.
  5. Veiligheidskenmerken: Moderne verreikers zijn meestal uitgerust met verschillende veiligheidskenmerken, zoals beveiligingen tegen overbelasting en stabiliteitscontroles.

Toepassingen:

  • Bouwprojecten
  • Magazijnen
  • Logistieke toepassingen
  • Landbouw

Wij als Merlo dealer helpen u graag verder, Klik hier alvast voor de brochure of neem contact op met Arno van denk Brink. Op de website van Merlo vindt u nog meer informatie.

Lifthoogte: 34 M
Laadcapaciteit: 4950 Kg
Breedte: 2.49 M
Hoogte: 3.33 M
Motor: 125/170 kW/PK
Snelheid: 40 Km/u
Load Sensing: Ja
Flow Sharing: Ja
Chassis nivelering: Ja
Boom Side Shift: Ja
Rotatietype: Continueº
Type stabilisator: Multiposition
Type Elektronische Sturing: ASCS