Merlo Roto 70.24

Machine beschrijving:

De Merlo Roto 70.24 is een krachtige en veelzijdige verreiker die bekend staat om zijn indrukwekkende prestaties en betrouwbaarheid. Met een hefvermogen van 7 ton en een maximale hefhoogte van 24 meter biedt deze machine de mogelijkheid om zware lasten op grote hoogtes te tillen en te verplaatsen.

De verreiker is uitgerust met geavanceerde technologische functies, waaronder een precisiebesturingssysteem dat zorgt voor nauwkeurige en soepele bewegingen. Dit maakt de Merlo 70.24 geschikt voor diverse toepassingen in de bouwsector, landbouw en andere industriële omgevingen.

Daarnaast is de machine ontworpen met aandacht voor de veiligheid van de gebruiker, met functies zoals stabiliteitscontrole en een ruim opgezet cabineontwerp met goed zicht rondom. Het ergonomische ontwerp van de bedieningselementen draagt bij aan het comfort van de bestuurder tijdens langdurig gebruik.

Al met al biedt de Merlo 70.24 verreiker een combinatie van kracht, precisie en veiligheid, waardoor het een waardevolle investering is voor professionals die op zoek zijn naar een hoogwaardige en betrouwbare machine voor hun hef- en transportbehoeften.

Wij als Merlo dealer helpen u graag verder, klik hier alvast voor een brochure of neem contact op met Arno van denk Brink. Op de website van Merlo Italie treft u nog meer details.

Lifthoogte: 24 M
Laadcapaciteit: 7000 Kg
Breedte: 2.49 M
Hoogte: 3.14 M
Motor: 125/170 kW/PK
Snelheid: 40 Km/u
Load Sensing: Ja
Flow Sharing: Ja
Chassis nivelering: Ja
Boom Side Shift: Ja
Rotatietype: Continueº
Type stabilisator: Multiposition
Type Elektronische Sturing: ASCS