Merlo Roto 70.28

Machine beschrijving:

 

De Merlo Roto 70.28 is een krachtige verreiker met een hefvermogen van 7 ton en een maximale hefhoogte van 28 meter. Deze machine is ontworpen voor gebruik in verschillende toepassingen, zoals de bouw en industrie. Met zijn geavanceerde technologieën en functionaliteiten biedt de Merlo 70.28 efficiënte en veilige hefoplossingen.

Belangrijke kenmerken van de Merlo 70.28 zijn onder meer een telescopische arm, waarmee ladingen eenvoudig kunnen worden opgetild en verplaatst over lange afstanden en hoogtes. Het stabiliteitssysteem zorgt ervoor dat de machine veilig kan werken, zelfs op ongelijk terrein. De cabine is ergonomisch ontworpen voor comfort en biedt een goed zicht op de werkplek.

Deze verreiker is geschikt voor diverse accessoires en aanbouwdelen, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is. Met zijn sterke prestaties en flexibiliteit is de Merlo 70.28 een waardevolle aanvulling op bouw- en industriële projecten waar zware lasten op hoogte moeten worden gehesen.

Wij als Merlo dealer helpen u graag verder, klik hier voor een brochure of neem contact op met Arno van denk Brink. Op de website van Merlo vindt u nog meer informatie.

Lifthoogte: 28 M
Laadcapaciteit: 7000 Kg
Breedte: 2.49 M
Hoogte: 3.33 M
Motor: 125/170 kW/PK
Snelheid: 40 Km/u
Load Sensing: Ja
Flow Sharing: Ja
Chassis nivelering: Ja
Boom Side Shift: Ja
Rotatietype: Continueº
Type stabilisator: Multiposition
Type Elektronische Sturing: ASCS