Panoramic stabilized P40.12

Machine beschrijving:

 

De Merlo 40.12 is een verreiker die wordt geproduceerd door het Italiaanse bedrijf Merlo. Het is een telescopische verreiker met een hefvermogen van 4 ton en een maximale hefhoogte van 12 meter. De machine wordt vaak gebruikt in de bouw- en landbouwsector.

De Merlo 40.12 heeft vierwielaandrijving en kan zware lasten verplaatsen op ruw terrein. Het heeft een krachtige dieselmotor en een hydrostatische transmissie, wat zorgt voor soepele en nauwkeurige bewegingen. De cabine is ruim en comfortabel en biedt een goed zicht op de werkzaamheden.

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de Merlo 40.12, zoals verschillende soorten grijpers en palletvorken, waardoor de machine veelzijdig kan worden ingezet. De machine heeft ook verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals een noodstop en een overbelastingsbeveiliging.

Kortom, de Merlo 40.12 is een krachtige en veelzijdige verreiker die geschikt is voor een breed scala aan werkzaamheden in de bouw- en landbouwsector.

Wij als Merlo dealer helpen u graag verder, neem hiervoor contact op met Arno van denk Brink of download hier alvast de brochure. Op de website van Merlo vindt u nog meer informatie.

Lifthoogte: 11.5 M
Laadcapaciteit: 4000 Kg
Breedte: 2.24 M
Hoogte: 2.42 M
Motor: 55,4/75 kW/PK
Snelheid: 33 Km/u
Load Sensing: Ja
Flow Sharing: Nee
Chassis nivelering: Ja
Boom Side Shift: Nee
Rotatietype: nvtº
Type stabilisator: Klein
Type Elektronische Sturing: M CDC Light