Panoramic stabilized P35.11TT

Machine beschrijving:

 

De gestabiliseerde verreikers zijn ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van klanten in de industrie, bouw en infrastructuur. Dankzij de grotere veelzijdigheid van het assortiment kunnen we modellen aanbieden met compacte afmetingen (geschikt voor krappe bouwterreinen), maar ook modellen met een hoog debiet en grote hefhoogtes, die zelfs op zeer grote bouwterreinen oplossingen kunnen bieden. De serie is uitgerust met stabilisatoren aan de voorkant voor meer stabiliteit en veiligheid bij het hanteren van ladingen op hoogte, zodat de machine op alle soorten bouwplaatsen kan worden gebruikt.

De PANORAMIC verreikers zijn standaard uitgerust met twee unieke functies die de Merlo verreikers altijd hebben onderscheiden  van de rest: de nivellering van het chassis en de side-shift van de mast. De nivellering maakt het mogelijk om op dwarshellingen te
werken, zowel op banden als op stabilisatoren, waardoor de arm perfect verticaal kan worden geheven en maximale veiligheidsomstandigheden worden gegarandeerd. De side-shift van de giek maximaliseert de operationele precisie, waardoor de
werkingstijden worden verkort. Deze beweging bereikt 445 mm per kant zonder de stabiliteit en veiligheid van het voertuig in gevaar te brengen.

Wij als Merlo dealer helpen u graag verder, neem hiervoor contact op met Arno van denk Brink of download hier alvast de brochure. Op de website van Merlo vindt u nog meer informatie.

Lifthoogte: 11 M
Laadcapaciteit: 3500 Kg
Breedte: 2.29 M
Hoogte: 2.46 M
Motor: 55,4/75 kW/PK
Snelheid: 33 Km/u
Load Sensing: Ja
Flow Sharing: Ja
Chassis nivelering: Ja
Boom Side Shift: Ja
Rotatietype: nvtº
Type stabilisator: Klein
Type Elektronische Sturing: M CDC Light