Merlo Roto 40.16

Machine beschrijving:

 

De Merlo Roto 40.16 is een geavanceerde verreiker die bekend staat om zijn indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid. Met een hefhoogte van 16 meter en een maximaal hefvermogen van 4 ton biedt deze machine de mogelijkheid om efficiënt te werken op grote hoogtes en bij het verplaatsen van zware lasten.

De verreiker is uitgerust met een roterende bovenwagen, waardoor het mogelijk is om ladingen 360 graden te draaien, wat de flexibiliteit bij het positioneren verbetert. Het hydrostatische aandrijfsysteem zorgt voor soepele en nauwkeurige bediening, terwijl de vierwielaandrijving zorgt voor uitstekende terreinprestaties, waardoor de machine geschikt is voor uiteenlopende omgevingen.

Het comfort van de bestuurder is ook belangrijk in de Merlo Roto 40.16, met een ergonomisch ontworpen cabine die een goed zicht biedt op de werkplek. Daarnaast beschikt het over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals stabiliteitscontrole en lastmomentbeveiliging, om de veiligheid van zowel de bestuurder als de omgeving te waarborgen.

Kortom, de Merlo Roto 40.16 is een krachtige en flexibele verreiker die ideaal is voor toepassingen waarbij het heffen en verplaatsen van zware lasten op hoogte essentieel is.

 

Wij als Merlo dealer helpen u graag verder, neem hiervoor contact op met Arno van denk Brink of download hier alvast de brochure. Op de website van Merlo vindt u nog meer informatie.

Lifthoogte: 15.8 M
Laadcapaciteit: 4000 Kg
Breedte: 2.24 M
Hoogte: 2.86 M
Motor: 85/115 kW/PK
Snelheid: 40 Km/u
Load Sensing: Ja
Flow Sharing: Ja
Chassis nivelering: Nee
Boom Side Shift: Nee
Rotatietype: 415º
Type stabilisator: On/Off
Type Elektronische Sturing: ASCS