Merlo Roto 40.18

Machine beschrijving:

De Merlo Roto 40.18 is een telescopische verreiker die bekend staat om zijn veelzijdigheid en prestaties. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken van de Merlo Roto 40.18:

  1. Telescopische Functionaliteit: De verreiker is uitgerust met een telescopische arm waarmee het mogelijk is om lasten op hoogte te tillen en te verplaatsen.
  2. Maximale Hefhoogte: De maximale hefhoogte van de Merlo Roto 40.18 is 18 meter, waardoor het geschikt is voor taken die hoge hefvereisten hebben.
  3. Maximale Hefcapaciteit: Deze verreiker heeft een maximale hefcapaciteit van 4 ton, wat betekent dat het in staat is om zware lasten te tillen.
  4. 360-Graden Rotatie: Een opvallend kenmerk is de mogelijkheid tot 360-graden rotatie, waardoor ladingen gemakkelijk in alle richtingen kunnen worden geplaatst zonder de verreiker te hoeven verplaatsen.
  5. Stabiliteit: De Merlo Roto 40.18 is ontworpen met stabiliteit in gedachten, waardoor het veilig en efficiënt kan werken, zelfs op ongelijk terrein.
  6. Veiligheidsvoorzieningen: Om de veiligheid van de bediener te waarborgen, zijn er waarschuwings- en beveiligingssystemen geïntegreerd, zoals overbelastingsbeveiliging en stabiliteitscontroles.
  7. Toepassingen: Vanwege zijn veelzijdigheid kan deze verreiker worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder de bouw, logistiek, en landbouw.

Het gebruik van de Merlo Roto 40.18 draagt bij aan efficiëntie en productiviteit in diverse hijs- en transporttoepassingen. Het is belangrijk om de specifieke handleiding en veiligheidsrichtlijnen van de fabrikant te volgen bij het gebruik van dit specifieke model.

 

Wij als Merlo dealer helpen u graag verder, neem hiervoor contact op met Arno van denk Brink of download hier alvast de brochure. Op de website van Merlo vindt u nog meer informatie.

Lifthoogte: 17.7 M
Laadcapaciteit: 4000 Kg
Breedte: 2.24 M
Hoogte: 2.86 M
Motor: 55,4/74 kW/PK
Snelheid: 25 Km/u
Load Sensing: Ja
Flow Sharing: Ja
Chassis nivelering: Nee
Boom Side Shift: Nee
Rotatietype: 415º
Type stabilisator: On/Off
Type Elektronische Sturing: ASCS